středa 5. října 2016

BeautyLash produkty | RECENZE

Krásnou středu všem.

Před nedávnem jsem navázala spolupráci se značkou BeautyLash. Odkaz na jejich e-shop ZDE. V rámci spolupráce mi byly zaslány celkem tři produkty. Sérum na růst řas, barvící set na řasy a obočí a styling gel na obočí. 
Sérum na růst řas si necháme až na jindy a vrhneme se na zbylé dva produkty.


V balíčku mi tedy přišla tato barva, kterou u nich na stránkách koupíte za 297,-. Její aplikace je velice jednoduchá a rychlá. V balení je přiložený podrobný popis postupu jak si obočí nabarvit a na stránkách BeautyLash je zveřejnění i video. Celé barvení i s přípravou u mě trvalo asi 5 minut. Což je paráda. Tato barva se prodává v několika různých odstínech, takže si vybere každý. 


Tuto barvu je možné použít i na barvení řas, ale to jsem já nezkoušela, jelikož mám své řasy dostatečně černé. Takhle se vám může zdát, že skoro za 300 stovky je barva příliš malá, ale zdání klame. Na barvení obočí jsem použila množství velké asi jako kulička hrášku a ještě mi barva zbyla. Takže si myslím, že balení vydrží dost dlouho. 
Co se týče výdrže barvy na obočí tak s tou jsem velice spokojená. Obočí jsem si barvila cca před třemi týdny a stále ho mám krásně obarvené. 
Na první fotce je mé obočí před a na druhé po barvení.



Berte mé obočí s rezervou.  :D Právě je ve fázi dorůstání. :D :D Je tady ale jedna věc na kterou bych upozornila. Při aplikaci mě trošku štípalo levé obočí. Do teď nevím čím to bylo. Barvu jsem poté zkoušela i na své mamce a ta nezaznamenala žádné pálení ani svědění. 

A vrhneme se na Styling gel. 
Tento gel se prodává ve dvou barvách. Světlejší a tmavší. Což si myslím, že by bylo fajn rozšířit sortinem o více barev. Gel je na obočí velice příjemný, pro mě jako pro blondýnku jsem si vybrala ten světlejší odstín a naprosto mi vyhovuje. Krásně zafixuje všechny chloupky a drží je dokud produkt neodlíčím. Zkoušela jsem ho i v bazénu jak obstojí a byla jsem mile překvapená. Obočí sice bylo světlejší, ale pořád krásně drželo svůj tvar.


Co se týče aplikace tak ta je velice jednoduchá a rychlá. Gel má tak akorát veliký kartáček. Ani malý ani velký, takže si s ním velice rychle vykreslíte tvar a nemáte nikde kolem obočí žádný přebytečný gel.
Na závěr bych zmínila dvě takové malé mínuska. To první je, že při vytahování z obalu zůstává na kartáčku příliš velké množství produktu, které na obočí nevyužijete a tím produkt i rychleji spotřebujete. A na to navazuje druhé mínus. Cena tohoto gelu je 417,- což si myslím, že je dost za 6 ml.

Já osobně jsem si tyto dva produkty i přes jejich maličké mouchy oblíbila a co se týče výdrže tak vám je můžu jedině doporučit. Pokud přehlédnu ty maličké mouchy, které produkty mají. 
Máte nějaký produkt od této značky? Nebo zkoušely jste něco ? Budu moc ráda, když mi dolů do komentářů napíšete jaké byly vaše zkušenosti. 
Mějte se krásně.
Kač.

2 komentáře:

  1. Velice přirozené zbarvení. Moc pěkná recenze. :P

    OdpovědětVymazat